FUJINON XF55-200mmF3.5-4.8 R LM OIS

Fujifilm-XF55-200mmF3.5-4.8-R-LM-OIS_4-

Har nettopp hentet FUJINON XF55-200mmF3.5-4.8 R LM OIS objektivet til Fujifilm sin X-serie. Som med resten av objektivene i serien er det ikke noe å si på byggekvaliteten eller utseendet. Den optiske prestanda forventes å være førsteklasses, men jeg har ikke tatt mer enn ca en håndfull testshots da jeg i skrivende stund ikke har hatt det mer enn en times tid. Valgte å ta noen studiobilder i all hast istedet, slik at jeg hadde noe å legge ved denne posten. Jeg kan si såpass at førsteintrykket er i overkant av hva jeg faktisk turde å håpe på, ihverfall når jeg forstørrer opp til 100% på kameraskjermen på X-E2. Denne artikkelen vil bli komplettert i løpet av helgen med flere inntrykk. Nå er det ut å ta bilder…..De to andre objektivene på bildene er  18-55 og 35mm f1.4.

Har nå brukt helgen på testing av Fujinon XF55-200 objektivet. Føler at jeg har brukt opp de fleste superlativene i forbindelse med mine omtaler av 18-55mm, og ikke minst 35mm objektivet. Jeg må imidlertid atter en gang bare konstatere at dette er seriøse ting. Ytelsen er faktisk langt over det man kan forvente til prisen, veldig langt over. Jeg har de siste 10 årene hatt anledning til å prøve en lang rekke kamera og objektivkombinasjoner, men dette her overgår det meste jeg har vært vitne til. Det som overrasker mest er ytelsen f.eks på full tele der skarpheteten er enestående uten det ‘sløret’ man ofte opplever når objektivene blir brukt fullt innzoomet, eller brukt på største blender.

This entry was posted in Fotoutstyr and tagged .

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*